Contact
Sluiten

Partners

Vele handen maken licht werk

Wij zijn partner van onderhoudnl, dé ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering.

Met ruim 2.200 aangesloten bedrijven in 6 marktsegmenten/sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-)gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland. Door het professioneel onderhoud wordt alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen en vervoeren verduurzaamd en behouden voor de toekomst.

Alle aandacht moet natuurlijk naar de bouw gaan. Maar… in het bouwproces kunnen we er niet omheen een slimme aanpak te bedenken voor het afval. In samenwerking met Afval.nl ontwikkelden wij daarom drie diensten om tijd en geld te besparen. Elk type werk en situatie kent een geschikte afvaloplossing.

Om de duurzame herkomst van ons hout en plaatmateriaal aan te tonen is Stiho FSC gecertificeerd. Daarnaast is Stiho partner van FSC Nederland en zetten wij ons actief in om de hoeveelheid hout en plaatmateriaal afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in de bouw te vergroten. Hiervoor zijn wij ook PEFC en Keurhout gecertificeerd.

De partners

De volgende partners werken met elkaar samen voor Slagkracht:

Stiho
Stiho is een bouwmaterialenleverancier in hart en nieren. Met 15 landelijke verspreide vestigingen zijn we altijd in de buurt voor professioneel bouwend Nederland. Met een goed gesorteerd assortiment afgestemd op onze doelgroep. Waar herkenbare gezichten voor de persoonlijke noot zorgen. En waar het begrip samenwerking nog serieus genomen wordt. Kortom: wij zijn Stiho.

Giebels ijzerwaren en gereedschappen
Giebels is een deskundige en servicegerichte leverancier van kwaliteitsmerken voor de bouw. U vindt bij ons een breed assortiment gereedschap, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, machines en veiligheidsartikelen (PBM).

Deelnemende vastgoedonderhoud bedrijven
De volgende vastgoedonderhoud bedrijven zijn aan Slagkracht verbonden:
  • Aalberts

  • Van Wijk

  • Gooi’s Bouwbedrijf B.V.

  • Intersell

  • Coen Hagendoorn

  • Van Dillen


Lees hun ervaringen met Slagkracht.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je overtuigd van de voordelen van Slagkracht? Plan een afspraak en we laten zien hoe het werkt of laat je nummer achter, zodat we je terug kunnen bellen. Neem contact op.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen