Contact
Sluiten

Eerste 100 dagen

Eerst zien, dan geloven

Wij geloven dat er al in 100 dagen resultaat is te boeken. Sterker nog: daar maken wij ons hard voor! De eerste 100 dagen draaien voor ons om het begrijpen en doorgronden van jouw bedrijf. Samen ervaring opdoen en daar het meeste uit halen, optimaliseren. Dit is wat ons betreft de beste basis om verder te bouwen aan succes.

Vandaar dat we ook echt investeren in die eerste 100 dagen. Maar… dat kan niet zonder jouw knowhow! Geef ons de kans het verschil voor jou te maken. Dan beslis je zelf na die 100 dagen of het verschil dat wij voor je maken groot genoeg is. En of we dat succes samen met je mogen voortzetten.DAG 1 
KENNISMAKING

We leggen je nogmaals even rustig uit wat SLAGKRACHT® inhoudt. Gaan dieper in op wat het voor jouw bedrijf zal betekenen. Vanzelfsprekend installeren we de bestel-app voor je en leggen we je uit hoe deze werkt. We bespreken het handboek, de planning en de materiaallijst en geven de specifieke projectdeelnemers door.

DAG 8 
MAATWERK
We maken de voor jou specifieke materiaallijst definitief. De bestel-app hebben we op dit moment ook helemaal naar jouw situatie ingericht en die leveren we op. Ook staat er een conceptmutatie klaar.
DAG 14 
EERSTE OPNAME

Een spannend moment, de eerste opname op locatie! Wij zijn erbij om die gezamenlijk met je uit te voeren.

DAG 16 
REVIEW

Hoe is het gegaan? Hoe was de uitvoering van de eerste mutatie-levering? We horen het graag. Bij tevredenheid en/of kleine aanpassingen maken we vanuit hier de verdere stappen. Zijn er toch grotere wijzigingen nodig? Dan pakken we er de initiële uitgangspunten nog eens bij en zorgen we dat die beter kloppen.

DAG 40 
ONTBIJTSESSIE I

Een vast moment om eens goed te inventariseren hoe het gaat.

DAG 70 
ONTBIJTSESSIE II

Een vast moment om eens goed te inventariseren hoe het gaat. Hoe is de voortgang ten opzichte van dag 40?

DAG 100 
TOTAALEVALUATIE
Terugblikken om verder vooruit te kijken. Voor de groei van jullie bedrijf, maar ook om ons scherp te houden. Hoe is het traject verlopen, is er verbetering merkbaar en hoe kunnen we dat optimaliseren. En als de situatie zich ervoor schikt dragen we het traject over aan de goede handen van een buitendienst verkoper.

Neem contact met ons op

Ben je overtuigd van de voordelen van Slagkracht voor jou? Neem contact met ons op!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen