Contact
Sluiten

Vastgoedonderhoud met Slagkracht

Samen slimmer in vastgoedonderhoud

Slagkracht® draait om procesoptimalisatie en diensten die nét even verder gaan. Door jouw krachten met die van ons te verenigen is echt maatwerk mogelijk. We maken resultaatgericht samenwerken waar. Tijdswinst, geldbesparing en verhoging van de bewonerstevredenheid liggen voor het grijpen.

Al in 100 dagen is er resultaat te boeken. Meer weten? Ga naar de speciale Stiho Slagkracht website.

De voordelen van Slagkracht

Als je voor Slagkracht kiest maak je gebruik van verschillende diensten die gericht zijn op procesoptimalisatie:

logistiek-icon 

Logistiek
Makkelijk jouw order vervoeren van A naar B? Laat dat maar aan Slagkracht over. Zo nemen wij graag de touwtjes bij jou uit handen bij het lossen op iedere gewenste hoogte. Met onze kranen met pallet-en kantelhaken weten we tot wel 30 meter hoogte te presteren.

 

logistiek-usp


 

 bouwplein-icon

Stiho bouwplein
Altijd in de buurt, altijd klantspecifiek een breed pakket aan materialen en altijd slimme diensten tot jouw beschikking. Hoe je plannen ook lopen. Onze 10 minuten afhaalgarantie maakt het oppikken van de benodigde spullen een echte ‘klus in het bakkie’ want met ons bakkensysteem kan je nog sneller jouw order mee nemen naar je werklocatie. Geen tijd te verliezen? Dan kan je rekenen op BAS, de Beladen Aanhangwagen Service van SLAGKRACHT®. Dat is: aankoppelen, wegrijden en werken maar! Hoge spoed? Voor die urgente gevallen hebben we een spoedkoerier. Binnen twee uur is hij bij jou ter plaatse.

  bouwplein-usp


 digitaal-icon

Digitaal
Met de speciale Stiho Slagkracht bestel app regel je jouw bestelling wanneer het jou uitkomt. Eenvoudig, snel en waar je maar wilt. Met een maatwerk assortiment op de bestel app kunnen wij jou altijd inzicht geven in wat er beschikbaar is. De top 4 gemakken van onze app is:

  1. Je meest bestelde artikelen staan altijd bovenaan (jóuw maatwerk assortiment).
  2. Makkelijk de code van je sleutelkluis vermelden, zodat Stiho zonder jou naar binnen kan om te leveren.
  3. Foto’s toevoegen, zodat de chauffeur nog beter met jouw afleveringsplek rekening kan houden.
  4. Planning: materialen zijn tússen de sloop- en bouwwerkzaamheden in te leveren.

Slagkracht® neemt jou het papierwerk bovendien uit handen. Zo leveren we onze prijslijst het liefst digitaal aan. Met de optie om per week of per maand te factureren houd je altijd het overzicht. Door een koppeling te maken tussen het systeem van Stiho en dat van jouw organisatie, is de administratie geautomatiseerd en altijd opvraagbaar.

   digitaal-usp


 bewonerstevredenheid-icon Bewonerstevredenheid
Jij bent pas tevreden wanneer de bewoner dat ook is. Slagkracht vergroot voor jou de kant op nét dat beetje extra klantwaardering. Hoe? door efficiënt met tijd, geld en ruimte om te gaan.Een woning netjes opleveren is zeer belangrijk. Vandaar dat we je graag helpen met het afvoeren van je bouwafval. Samen met onze partner Afval.nl nemen we het direct mee retour.Het comfort dat wij brengen aan jouw werkzaamheden, ziet de bewoner terug in de mogelijkheid om snel weer te kunnen wonen. Een snelle aflevering van onderdelen en gereedschappen zorgt voor een nog snellere oplevering van de woning. En zeg nou zelf, dat levert iedereen iets op.
  bewonerstevredenheid-uspNeem contact met ons op

Ben je overtuigd van de voordelen van Slagkracht? Neem contact met ons op!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen