Contact
Sluiten

Lossen op hoogte

Bij Stiho lossen wij materialen tot wel 30 meter hoogte

Soms heb je een mooi werk, maar is de locatie wat minder handig. Midden in de stad bijvoorbeeld, en dan ook nog eens op 5 hoog. Het is dan niet handig om al je materialen met de lift te vervoeren of de trap te nemen. En soms zijn materialen ook simpelweg te groot om op die manier naar boven te worden gebracht. Bij Stiho regelen we dat door op hoogte te lossen. We hebben bijvoorbeeld kranen met pallet- en kantelhaken. Die kunnen lossen tot wel 30 meter hoogte.

Wat houdt bij ons lossen op hoogte in? Wij lossen op drie verschillende manieren: lossen voor raam op hoogte, lossen op het dak of lossen over het pand.

Wat is er nodig om lossen op hoogte zo goed mogelijk voor je te kunnen regelen?

De order moet compleet zijn met aanvangstarief en juiste levering specificatie.
Een op hoogte order dient tenminste 48 uur vooraf bij de planning bekend te zijn.
Op voorhand dien je extra bekende werkzaamheden te melden aan de planning.
Annulering of datumwijziging dient minimaal 24 uur voor uitvoering bekend te zijn bij planning, anders worden reserveringskosten doorbelast.

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Jij checkt bij de gemeente welke voorwaarden gelden voor het lossen en zorgt dat je beschikt over de benodigde vergunningen. Bij het ontbreken van de juiste vergunning mogen we niet lossen. 
Jij bent verantwoordelijk om de opstelplaats vrij te houden van voertuigen en/of obstakels.

Wat zijn de kosten van lossen op hoogte?

De opbouw van de kosten voor het lossen op hoogte bestaan uit algemene kosten en een aanvangstarief. Het meerwerk wordt of basis van nacalculatie gefactureerd. Aangezien elke opdracht anders is geldt dat ook de kosten per opdracht verschillen. We maken graag samen met jouw een offerte op maat.

Waar dient verder rekening mee te worden gehouden?

Kraanmachinist is te allen tijde bepalend wat betreft veiligheid en mogelijkheden.
Alleen Stiho-materiaal wordt gehesen, niet van derden.

We bieden deze dienst nog niet in heel Nederland aan. Wil jij weten of jouw postcode tot dit gebied behoort? Bekijk dan onderstaande tabel.Wil jij meer informatie over lossen op hoogte? Neem contact met jouw Stiho vestiging.

Bestel je liever online én moet er materiaal op hoogte gelost worden? Vermeld dan ‘Lossen hoogte’ in het opmerkingenveld in de check-out, aangevuld met de naam en het telefoonnummer waarmee we contact kunnen opnemen voor vragen en afstemming.
Probeer zo specifiek mogelijk te beschrijven hoe laat en hoe hoog je jouw order gelost wilt hebben. Vermeld ook of er ruimte is voor een vrachtwagen om de spullen te lossen.

Let op!
Een kraan wordt pas ingepland als alle vragen zijn beantwoord. Een kraan moet minimaal 48 uur van tevoren worden ingepland.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen