Contact
In verband met gepland onderhoud is onze webshop zaterdag 15 juni tussen 14.00 en 18.00 uur niet bereikbaar. In de Stiho app zijn dan geen prijzen en voorraadinformatie beschikbaar en kunnen er geen orders geplaatst worden. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Na 18.00 uur staan de webshop en Stiho app weer volledig tot jouw beschikking.
Sluiten

Cross Dock

Alle materialen in één keer bij jou op locatie


Bij Stiho leveren we veel, maar soms heb je ook materialen van andere leveranciers nodig. Maar je wilt eigenlijk niet dat er in één keer heel veel leveranciers naar je project of bouwplaats komen. Onze cross-dockservice is dan een uitkomst. Cross-dock betekent dat óók jouw andere leveranciers hun materialen bij Stiho afleveren. Wij bezorgen dan alles in één keer bij jou.

Spoedkoerier

Kleine orders kunnen we binnen 2 uur of dezelfde dag bezorgen met een bestelwagen. Neem contact op met jouw Stiho-vestiging als je een spoedkoerier nodig hebt.

Hecon en Stiho slaan handen ineen

Voor een uitdagend project op Borneo eiland Amsterdam hebben Hecon en Stiho hun krachten gebundeld. Door dit te doen gaan ze duurzaam om met mankracht. In de korte video vertellen ze meer over deze samenwerking.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen