Contact
Wegens zeer grote drukte is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een order te plaatsen die dinsdag of woensdag wordt geleverd. Levering is weer mogelijk vanaf donderdag 29 juli. Onze excuses voor dit ongemak. Bij vragen, neem contact op met je vestiging.

Cross Dock

Alle materialen in één keer bij jou op locatie


Bij Stiho leveren we veel, maar soms heb je ook materialen van andere leveranciers nodig. Maar je wilt eigenlijk niet dat er in één keer heel veel leveranciers naar je project of bouwplaats komen. Onze cross-dockservice is dan een uitkomst. Cross-dock betekent dat óók jouw andere leveranciers hun materialen bij Stiho afleveren. Wij bezorgen dan alles in één keer bij jou.

Spoedkoerier

Kleine orders kunnen we binnen 2 uur of dezelfde dag bezorgen met een bestelwagen. Neem contact op met jouw Stiho-vestiging als je een spoedkoerier nodig hebt.

Hecon en Stiho slaan handen ineen

Voor een uitdagend project op Borneo eiland Amsterdam hebben Hecon en Stiho hun krachten gebundeld. Door dit te doen gaan ze duurzaam om met mankracht. In de korte video vertellen ze meer over deze samenwerking.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen