Contact
Sluiten

Diensten

Over Giebels

Giebels is sinds 2009 onderdeel van DSG (De Stiho Groep). Deze specialist in ijzerwaren en gereedschappen is te vinden op meer dan 20 Stiho-bouwpleinen. Met een ruim assortiment hang- en sluitwerk, gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen en persoonlijke beschermingsmiddelen vind je hier alles wat je nodig hebt voor je klus.

Op elke Giebels vestiging kun je werkkleding laten bedrukken en gebruikmaken van de sleutelservice en slijpservice.

Kleding bedrukken
Wist je dat werkkleding fiscaal aftrekbaar is als het voorzien is van een bedrijfslogo van minimaal 70 cm²? Bij Giebels denken we graag met je mee bij de keuze van je werkkleding. Heb je je kleding uitgekozen, dan bepalen we daarna samen hoe je die wilt laten bedrukken.

Sleutelservice

Op elke Giebels vestiging kun je sleutels laten maken. Je neemt je sleutel mee, wij zoeken het model erbij en we maken de sleutel ter plekke. We hebben 300 verschillende modellen standaard op voorraad. Andere modellen kunnen we voor je bestellen. Je kunt bij ons ook gecertificeerde sleutels bij laten maken. Neem dan wel het certificaat mee. We leveren ook diverse soorten cilinders. We kunnen die eventueel meteen gelijksluitend voor je maken.

Slijpservice

Door je gereedschap in topconditie te houden, blijft je werk van topkwaliteit. Bij Giebels kun je je gereedschap laten slijpen. Het gaat dan langer mee. We werken hiervoor samen met Leitz Slijpservice. Bij Giebels wordt het gereedschap op een vaste dag in de week opgehaald, een week later ligt het dan weer voor je klaar op de vestiging.

Gereedschap keuren

Giebels kan je ook helpen bij het keuren van je gereedschap, volgens NEN 3140.

Meer weten over Giebels?

Met meer dan 100 jaar ervaring is er genoeg te vertellen over de geschiedenis van Giebels. Lees hier alles over de historie.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen