Contact
Sluiten

Stiho-bouwplein opent deuren in Den Bosch

Elfde gezamenlijke vestiging van Stiho en Giebels

Stiho Van Hoof is verhuisd van Rosmalen naar Den Bosch. De professionele aannemerij kan aan de Aziëlaan 20 vanaf heden niet alleen terecht voor het Stiho assortiment bouwmaterialen, hout en plaat, de nieuwe vestiging is ook uitgebreid met het Giebels assortiment ijzerwaren en gereedschappen. Op 2 februari wordt het nieuwe Stiho-bouwplein feestelijk geopend.  

Alles onder één dak
Marcel Sandberg, vestigingsmanager: “Binnen ons team is ruime kennis aanwezig van ruwbouwmaterialen zoals gevelstenen, hout en plaat, en afbouwmaterialen zoals tegels, keukens en luxe binnendeuren. Deze nieuwste Stiho vestiging biedt een zeer ruim Stiho-bouwplein assortiment, drive-in, klaarzetservice maar ook een machinale met zeer ervaren timmerman en een keukenshowroom. Werkkleding laten bedrukken? Ook dat kan bij ons. We denken graag mee met onze klanten en geven deskundig advies over onze producten en diensten. Waar je ook komt, in de drive-in, aan de balie, of bij de collega’s van de verkoop; de Brabantse gezelligheid maakt je bezoek ook zeker de moeite waard!”

Feestelijke opening
Op 2 februari van 16.00-19.00 uur vieren Stiho en Giebels een gezamenlijk openingsfeest met al hun klanten en relaties. Er zijn diverse leveranciers met productdemonstraties en ook wordt er gezorgd voor entertainment en een lekkere hap met drankje. Iedereen is welkom! Op stiho.nl kan men zich aanmelden.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)
Neem voor meer informatie contact opnemen met: Lana Driest / 030-2806925 / ldriest@stiho.nl

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen