Contact
In verband met gepland onderhoud is onze webshop zaterdag 15 juni tussen 14.00 en 18.00 uur niet bereikbaar. In de Stiho app zijn dan geen prijzen en voorraadinformatie beschikbaar en kunnen er geen orders geplaatst worden. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Na 18.00 uur staan de webshop en Stiho app weer volledig tot jouw beschikking.
Sluiten

De smartphone is de sleutel

Een deur openen met je smartphone in plaats van met een sleutel?

Het kan met het brede assortiment DOM Tapkey digitale sluitsystemen. Denk aan digitale cilinders, digitale handgrepen en digitale hangsloten om alarmen te activeren of garagedeuren te openen. Alle DOM-producten zijn zwaar beveiligd door sterke versleuteling.

Toegangsoplossing voor smartphones 

DOM Tapkey is een gemakkelijke toegangsoplossing voor smartphones met NFC-technologie (zie verderop). Daarnaast kun je de DOM Tapkey transponder gebruiken: die hang je aan je sleutelhanger, de transponder heeft geen batterij nodig. Je programmeert de transponder binnen een paar seconden via een mobiel apparaat. Tapkey is een open app-platform, dus je kunt dezelfde app, smartphone en hetzelfde DOM Tapkey-label gebruiken voor andere Tapkey-toepassingen, zoals het openen van een gedeeld voertuig, parkeerplek, hotelkamer of postbus.

NFC - Near Field Communication

Het gebruik van NFC – Near Field Communication – en de korte afstand tussen de sluitmedia en het sluitsysteem zorgen ervoor dat niemand het systeem kan kraken. Met DOM Tapkey kun je snel rechten verlenen, maar maakt ook ‘offline’ gebruik van de rechten mogelijk. Ook handig: toegangsrechten kunnen snel worden ingetrokken door de ID te verwijderen of het label van de smartphonegebruiker in de Tapkey app

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen