Contact
Sluiten

Relatiedag – ‘Circl’ circulair paviljoen

We kunnen niet meer om de circulaire economie heen


Donderdag 7 september is er de gehele dag gelegenheid relaties van Stiho een kijkje te geven bij ‘Circl’, het circulair platform waar maatschappij en samenleving samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Een initiatief van ABN AMRO om een circulair paviljoen te bouwen. Aan dit project hebben New Horizon en Stiho een grote bijdrage geleverd. 

Circl is ontworpen om spontane ontmoetingen mogelijk te maken. Het is een ontmoetingsplaats voor start-ups en onderwijsinstellingen, voor buurtbewoners en gevestigde ondernemingen, voor overheden en burgers, voor ngo’s en instellingen.

Circl is ook de nieuwe hotspot op de Zuidas, met een restaurant en een rooftopbar. Je kunt bij Circl terecht om te werken, te borrelen en dineren, andere mensen te ontmoeten of een lezing bij te wonen.

Het begon met de droom om als ABN AMRO bij te dragen aan een duurzame wereld, waarin niks van wat we maken, kopen of gebruiken verloren gaat. Een nieuwe cyclus van produceren en consumeren. Voor een nieuwe economie, een circulaire economie waarin alle grondstoffen opnieuw ingezet kunnen worden. Je kunt heel lang over duurzaamheid praten, of je gaat gewoon doen. We beginnen de beweging naar een duurzame wereld bij onszelf.

Stiho is sterk betrokken, zowel bij haar werknemers als maatschappelijk. De samenwerking met New Horizon onderstreept dit. We kunnen niet meer om een circulaire economie heen. Het aandeel dat Stiho heeft gehad bij de circulaire bouw van Circl is hier een eerste voorbeeld van. Onze visie willen we graag met onze relaties delen.

Lees meer over de samenwerking tussen Stiho en New Horizon.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen