Contact
Sluiten


Eenvoudig en snel jouw plaatmateriaal op maat laten bewerken


Met
onze nieuwe bewerkingstool bestel jij binnen een paar minuten al jouw plaatmateriaal op maat! En wil je de randen van je plaatmateriaal ook laten afwerken? Ook dat is mogelijk. Start hieronder jouw bewerkingsorder.
 

 

Voordelen bewerkingstool

    • Laat plaatmateriaal naar keuze op maat zagen
    • Kies voor diverse randbewerkingen 
    • Zaagschema- en plaatmateriaal optimalisatie  
    • Direct inzicht in de prijzen 
    • Gebruik voor offertes richting klant

Bewerkingstool


Zo werkt onze bewerkingstool

Als het gaat om efficiënt werken, platen optimaliseren en bewerkingen uitbesteden, dan is de bewerkingstool een onmisbare schakel. De tool is eenvoudig en snel te gebruiken.

Cutr tool

Zo is er een optie voor het uploaden van zaaglijsten bij een grote variatie in benodigde panelen en stroken. Je kunt zelf het formaat plaatmateriaal kiezen dat je wilt laten bewerken, of de tool kan dit voor je doen voor maximale efficiëntie. Bewerkingen sla je makkelijk op, om later weer mee verder te gaan. In de bewerkingstool vind je tevens een overzicht van al je ingediende bewerkingsorders. Deze vind je ook terug in je Mijn Account omgeving.

 

Materialen


Stap 1: materialen

Log in en kies het plaatmateriaal dat je wilt laten zagen.
Bewerkingsopties


Stap 2: bewerkingsopties

Voer per materiaal in welke platen en stroken je nodig hebt. Geef eventuele randbewerking aan. Je hebt direct inzicht in de benodigde platen en kosten.

Checken


Stap 3: goedkeuren

Geef het gewenste bezorgadres en de bezorgdatum aan en klik op bestelling plaatsen. Binnen 1 tot 2 werkdagen ontvang je een orderbevestiging.

Produceren


Stap 4: produceren & leveren

We gaan aan de slag met de productie en levering van jouw bestelling.


Nog meer voordelen van onze bewerkingstool

Door jouw plaatmateriaal door ons op maat te laten zagen, weet jij altijd waar je aan toe bent. Niet alleen op het gebied van prijzen en bewerkingskosten, maar ook qua hoeveelheid. Elke offerte die jij hiermee opstelt is hierdoor nog nauwkeuriger. Zo weet ook jouw klant precies wat hij kan verwachten.

Ook krijg je meer tijd in de productieplanning en heb je meer tijd voor contact met de klant. Je hebt ook geen wachttijden meer voor bewerkingsaanvragen, wel zo handig!

Over onze bewerkingstool

Iedereen wil natuurlijk het beste eindresultaat in zijn project bereiken. Hiervoor is het belangrijk dat de voorbereiding van jouw project soepel verloopt. Daarom hebben wij de bewerkingstool voor jou ontwikkeld. Met deze tool werk jij slim en efficiënt en lever je de mooiste projecten af. Onze bewerkingstool is ook super handig als je zelf niet beschikt over een werkplaats met uitgebreide machinerie. En natuurlijk ook als je zelf even geen tijd hebt om bepaalde bewerkingen uit te voeren.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen