Contact
Sluiten


15 april 2021

Goede beschikbaarheid in tijden van schaarste

Opgelopen levertijden
Zoals je inmiddels al vaker gehoord zult hebben, leven we al maanden in een markt met veel meer vraag dan aanbod. Alles wordt niet alleen duurder maar ook minder verkrijgbaar. Levertijden van veel fabrieken zijn fors opgelopen. In sommige gevallen wordt er zelfs niet of nauwelijks geproduceerd door allerlei grondstof tekorten. Deze problematiek zien we op een breed aanbod zoals hout, plaatmateriaal, gipsplaten, isolatiematerialen, staalproducten en veel verschillende andere bouwmaterialen.

Hoe gaat Stiho om met schaarste?
Binnen Stiho is er dagelijks een groot team bezig om achter de schermen te zorgen dat we in deze schaarse tijden toch onze aanvoer en voorraden op peil houden. We zijn in zeer nauw contact met fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat we een constante aanvoer houden tegen zo gunstig mogelijke tarieven.

Beschikbaarheid bij Stiho
Over het geheel van ons assortiment zien we een goede beschikbaarheid en daar zijn we heel blij mee. Natuurlijk is dit niet altijd makkelijk en dagelijks moeten we nieuwe uitdagingen oplossen om jouw materialen te kunnen garanderen.

Gezien de aanhoudend grote vraag verwachten wij de komende maanden dat het nog uitdagend wordt om onze goede beschikbaarheid op peil te houden, maar zoals je van ons mag verwachten, gaan we volle kracht door met onze inspanningen om jou van de juiste materialen te blijven voorzien!

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op met je vestiging.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen