Contact
Wegens zeer grote drukte is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een order te plaatsen die dinsdag wordt geleverd. Levering is weer mogelijk vanaf woensdag 4 augustus. Onze excuses voor dit ongemak. Bij vragen, neem contact op met je vestiging.

Ronald Tuithof over de webshop

‘De webshop maakt werken zó veel makkelijker’

  • De zoekmachine werkt vlot;
  • Ik ben niet gebonden aan openingstijden;
  • Ik bestel ’s avonds op de bank;
  • Wat ik veel bestel, heb ik in mijn favorieten gezet.
Ronald Tuithof, uitvoerder bij Aannemersbedrijf Gremmé uit De Meern, bestelt zijn materialen sinds drie jaar op de webshop. “Volgens mij was ik een van de eerste klanten die de webshop gebruikte. Stiho kwam regelmatig bij me langs om te vragen hoe het liep en of er dingen verbeterd konden worden. Inmiddels werkt de webshop echt perfect, de zoekmachine op de site werkt lekker vlot. Voorheen belde ik bestellingen door, dat hoeft nu niet meer. In de pauze of ’s avonds op de bank bestel ik in alle rust wat ik nodig heb, ik ben dan niet gebonden aan de openingstijden. En wat ik veel bestel – 2x3”’tjes, underlayment, celbeton – heb ik in mijn Favorieten gezet. Dan kan ik helemáál snel bestellen. Verder staan mijn bestelgeschiedenis en facturen allemaal in die online omgeving. Simpel toch?”

Wil je net als Ronald ook online bestellen. Dat kan! Log in met je huidige account. Heb je nog geen webshopaccount? Vraag dan hier je webshopaccount aan. 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen