Contact
Wegens zeer grote drukte is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een order te plaatsen die dinsdag wordt geleverd. Levering is weer mogelijk vanaf woensdag 4 augustus. Onze excuses voor dit ongemak. Bij vragen, neem contact op met je vestiging.

Belastingmaatregelen tijdens corona crisis

We horen het geregeld van onze klanten: door de coronamaatregelen worden projecten uitgesteld of soms helemaal afgeblazen. Om ondernemers wat extra lucht en ruimte te geven, heeft de overheid daarom extra belastingmaatregelen genomen. Bijvoorbeeld:

  1. Als ondernemer moet je voor bepaalde aftrekposten voldoen aan het urencriterium van 1225 uren per jaar. Misschien kom je daar in 2020 niet aan. Om dit risico te beperken, mag je er voor je aangifte inkomstenbelasting voor de periode van 1 maart 2020 tot en met 31 mei 2020 van uitgaan dat je in die periode ten minste 24 uur per week aan je onderneming hebt besteed. Ook als je dat niet werkelijk hebt gedaan.
  2. De invorderingsrente en belastingrente worden tijdelijk verlaagd naar 0,01%.
  3. Het kan voorkomen dat je door de coronamaatregelen nu niet kunt voldoen aan alle administratieve verplichtingen voor de loonheffingen. Dat heeft nu geen consequenties. Je moet deze verplichtingen dan wel nakomen zodra dit weer kan.

Er zijn nog meer maatregelen. Klik hier en je vind ze allemaal bij elkaar.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen