Contact

Samen tegen corona

Minder coronamaatregelen, maar wel de basisregels! 

Op de eerste plaats willen wij, het Stiho-team, jou bedanken voor het naleven van de coronaregels en afspraken op onze vestigingen de afgelopen maanden. Dankzij je medewerking, konden onze vestigingen open blijven en jou blijven helpen. Per 26 juni 2021 zijn veel van de geldende coronamaatregelen komen te vervallen. Echter, de volgende basisregels zij nog wel van toepassing:

• Klachten? Blijf thuis en laat je testen
 We houden gepaste afstand van elkaar minimaal 1,5 meter
 Was regelmatig je handenBij Stiho is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Wij houden dan dus ook zeker vast aan deze basisregels op onze vestigingen en op kantoor. 

De sinds 1 december 2020 geldende mondkapjes plicht komt hiermee te vervallen. Tenzij de situatie het onmogelijk maakt om de 1,5 meter afstand te garanderen.

Zijn de Stiho-vestigingen open?

De 23 Stiho-vestigingen zijn allemaal open. Je kunt dus gewoon bij ons terecht. LET OP wij verkopen alleen aan zakelijke klanten en dus niet aan particulieren.
Wel hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en jou te waarborgen.

• Betaling gaat bij voorkeur op rekening of via pin. 
We schudden geen handen!
We houden gepaste afstand van elkaar minimaal 1,5 meter. 
Wil je contant betalen, leg dan het geld op de balie. Eventueel wisselgeld kun je weer oppakken van de balie.

Kun je online gewoon bestellen?

Online zijn we 24/7 bereikbaar. Je bestelt je materialen eenvoudig online in onze webshop en via de Stiho Bestel app. Wat je voor 12.00 uur bestelt, wordt de volgende dag geleverd.
Ook kun je online je bestelling klaarzetten op de vestiging, zodat je makkelijk je order kunt afhalen. Heb je behoefte aan een online afspraak of adviesgesprek? Ook dat kan. Klik hier. 

Hoe worden de leveringen geregeld?

Wij leveren onze bestellingen zoals je van ons gewend bent. Ons afleverschema blijft ongewijzigd en wij doen er alles aan om onze service op het niveau te houden zoals je dat van ons gewend bent. Voor onze chauffeurs en logistiek medewerkers hanteren we de volgende richtlijnen: Bij koorts, verkoudheid en luchtwegproblemen is er sprake van ziekte en wordt er niet gewerkt. Verder nemen zij de 1,5 meter regel uiteraard in acht. 

Hoe blijf je op de hoogte?

Wij proberen via alle beschikbare kanalen zo snel mogelijk en zo compleet mogelijk informatie bij jullie te krijgen. Dus bij deze ook de oproep om onze socialmediakanalen, website, etc. nauwlettend te blijven volgen voor de laatste ontwikkelingen. Zodra er ontwikkelingen zijn, informeren we je daarover.

Heb je nog vragen?

Neem voor alle overige vragen contact op met je vestiging. Wij helpen je graag verder en denken graag met je mee.
Stiho Bestel App  Download Stiho bestel App   

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen