Contact

Samen tegen corona

Bedankt voor het opvolgen van de nieuwe regels en afspraken op onze vestigingen. Dankzij jullie medewerking kunnen we open blijven en jullie blijven helpen. Op deze manier houden we samen de bouw gezond!
Bij Stiho is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. 

Welke maatregelen neemt Stiho i.v.m. corona? 

Achter de schermen doen wij er alles aan om te zorgen dat je bij ons gewoon je materialen kunt blijven halen, zowel in de vestigingen als op stiho.nl en via de Stiho Bestel app.
We vragen al onze medewerkers om de "minimaal 1,5 meter afstand regel" toe te passen, zowel op kantoor en in ons distributiecentrum als bij de klant. Op de kantoren werken we zo veel mogelijk separaat van elkaar, in wisseldiensten en waar mogelijk thuis.

→ Sinds de nieuwe maatregelen van 1 december 2020 is het ook bij ons op de vestigingen VERPLICHT om gebruik te maken van mondkapjes

Zijn de Stiho-vestigingen open?

De 23 Stiho vestigingen zijn allemaal open. Je kunt dus gewoon bij ons terecht. LET OP wij verkopen alleen aan zakelijke klanten en dus niet aan particulieren.
Wel hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en jou te waarborgen.

• We dragen een mondkapje
• Betaling gaat bij voorkeur op rekening of via pin. 
We schudden geen handen!
We houden gepaste afstand van elkaar minimaal 1,5 meter. 
Wilt u contant betalen, leg dan het geld op de balie. Eventueel wisselgeld kunt u weer oppakken van de balie.
Geplande workshops en demonstraties zijn afgelast.

Kun je online gewoon bestellen?

Online zijn we 24/7 bereikbaar. Je bestelt je materialen eenvoudig online in onze webshop en via de Stiho Bestel app. Wat je voor 12.00 uur bestelt, wordt de volgende dag geleverd.
Ook kun je online je bestelling klaarzetten op de vestiging, zodat je makkelijk je order kunt afhalen. Heb je behoefte aan een online afspraak of adviesgesprek? Ook dat kan. Klik hier. 

Hoe worden de leveringen geregeld?

Wij leveren onze bestellingen zoals je van ons gewend bent. Ons afleverschema blijft ongewijzigd en wij doen er alles aan om onze service op het niveau te houden zoals je dat van ons gewend bent. Voor onze chauffeurs en logistiek medewerkers hanteren we de volgende richtlijnen: Bij koorts, verkoudheid en luchtwegproblemen is er sprake van ziekte en wordt er niet gewerkt. Externe leveranciers en bezoekers worden zo veel mogelijk buiten gehouden en hebben alleen toegang tot de expeditie/receptie waar men achter glas reageert. Waar geen glas is, wordt ook minimaal 1,5 meter afstand gehouden.

Concrete maatregelen

  • Onze chauffeurs werken conform RIVM richtlijnen. Dit betekent: veel handen wassen, handschoenen dragen en altijd minimaal 1,5 meter afstand behouden.
  • Fysiek contact wordt zo veel mogelijk vermeden.
  • Onze chauffeur laadt en lost jouw bestelde materialen. Op verzoek kan dit gedaan worden door een eigen medewerker.
  • Stopduur bij klanten wordt tot zover mogelijk beperkt. 

Blijven materialen leverbaar?

Op dit moment hebben wij geen concrete aanwijzingen om aan te nemen dat bepaalde producten op korte termijn niet meer leverbaar zouden zijn. Wij staan in nauw contact met onze leveranciers om eventuele problemen op tijd aan te pakken. Mochten er hierin ontwikkelingen zijn, dan informeren we je hier tijdig over.

Hoe blijf je op de hoogte?

Wij proberen via alle beschikbare kanalen zo snel mogelijk en zo compleet mogelijk informatie bij jullie te krijgen. Dus bij deze ook de oproep om onze socialmediakanalen, website, etc. nauwlettend te blijven volgen voor de laatste ontwikkelingen. Zodra er ontwikkelingen zijn, informeren we je daarover.

Heb je nog vragen?

Neem voor alle overige vragen contact op met je vestiging. Wij helpen je graag verder en denken graag met je mee.
Stiho Bestel App  Download Stiho bestel App   
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen