Contact
Sluiten

Samen tegen corona

Extra coronamaatregelen 

Op de eerste plaats willen wij, het Stiho-team, jou bedanken voor het naleven van de coronaregels en afspraken op onze vestigingen de afgelopen maanden. Dankzij je medewerking, konden onze vestigingen open blijven en jou blijven helpen. De volgende coronamaatregelen zijn op dit moment van toepassing:

 Het is verplicht om een mondkapje te dragen.
• Klachten? Blijf thuis en laat je testen.
 We houden gepaste afstand van elkaar minimaal 1,5 meter.
 Was regelmatig je handen.

Bij Stiho is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Wij houden dus dan aan de coronamaatregelen op onze vestigingen en op kantoor. 


Zijn de Stiho-vestigingen open?

De 23 Stiho-vestigingen zijn allemaal open. Je kunt dus gewoon bij ons terecht. LET OP wij verkopen alleen aan zakelijke klanten en dus niet aan particulieren.
Wel hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en jou te waarborgen.

• Mondkapje is verplicht om te dragen.
We schudden geen handen!
We houden gepaste afstand van elkaar minimaal 1,5 meter. 
 Betaling gaat bij voorkeur op rekening of via pin. 
Wil je contant betalen, leg dan het geld op de balie. Eventueel wisselgeld kun je weer oppakken van de balie.

Kun je online gewoon bestellen?

Online zijn we 24/7 bereikbaar. Je bestelt je materialen eenvoudig online in onze webshop en via de Stiho Bestel app. Ook kun je online je bestelling klaarzetten op de vestiging, zodat je makkelijk je order kunt afhalen. Heb je behoefte aan een online afspraak of adviesgesprek? Ook dat kan. Klik hier. 

Hoe worden de leveringen geregeld?

Wij leveren onze bestellingen zoals je van ons gewend bent. Ons afleverschema blijft ongewijzigd en wij doen er alles aan om onze service op het niveau te houden zoals je dat van ons gewend bent. Voor onze chauffeurs en logistiek medewerkers hanteren we de volgende richtlijnen: Bij koorts, verkoudheid en luchtwegproblemen is er sprake van ziekte en wordt er niet gewerkt. Verder nemen zij de 1,5 meter regel uiteraard in acht. 

Hoe blijf je op de hoogte?

Wij proberen via alle beschikbare kanalen zo snel mogelijk en zo compleet mogelijk informatie bij jullie te krijgen. Dus bij deze ook de oproep om onze socialmediakanalen, website, etc. nauwlettend te blijven volgen voor de laatste ontwikkelingen. Zodra er ontwikkelingen zijn, informeren we je daarover.

Heb je nog vragen?

Neem voor alle overige vragen contact op met je vestiging. Wij helpen je graag verder en denken graag met je mee.


Stiho Bestel App  Download Stiho bestel App   


Laatst gewijzigd: 21/12/21

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen