Contact
Wegens zeer grote drukte is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een order te plaatsen die dinsdag wordt geleverd. Levering is weer mogelijk vanaf woensdag 4 augustus. Onze excuses voor dit ongemak. Bij vragen, neem contact op met je vestiging.

Informatie Koptekst

2025: geen diesel-voertuigen meer


In 2025 wordt het in veel Nederlandse steden verboden om met een dieselvoertuig te rijden. Het alternatief: elektrisch rijden. Maar, zegt ondernemersorganisatie Evofenedex, daar komt heel wat bij kijken.

Wie elektrisch gaat rijden, heeft een korte actieradius én je zit met oplaadtijd. Dat heeft dus gevolgen voor je transportplanning. Hoe lang je kunt doen met de accu hangt ook van je rijstijl. Rij je graag ‘sportief’, dan hang je misschien al snel weer aan de laadpaal. Daarnaast is stroom niet gratis en de prijzen verschillen per paal. En er zijn weliswaar steeds meer oplaadpalen, maar nog lang niet overal. Snelladen al gauw voor een fikse stroomrekening. Misschien zijn er wel andere mogelijkheden. Bij Stiho draaien we bijvoorbeeld een pilot met een fietskoerier. Maar we snappen ook dat dat niet handig als je dagelijks met je bus vol spullen naar je klanten toe moet.

Bron: http://www.verkeerskunde.nl/blog/blog/elektrisch-vervoer-krijg-je-echt-niet-voor-niks.54525.lynkx

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen