Contact
Sluiten

‘Ieder mens heeft recht op een veilig en goed huis!’


Van 20 t/m 29 september gaat De Stiho Groep in samenwerking met Habitat for Humanity met een bouwteam van 20 mensen naar Nepal om daar zo veel mogelijk huizen te bouwen voor de allerarmsten. Alle deelnemers zorgen voor een sponsorbijdrage. Daarnaast wordt de bouwreis ook gesponsord door een aantal leveranciers van Stiho en daar zijn we blij mee!Carhartt
Carhartt sponsort de bouwreis met rugzakken, die wel tegen een stootje kunnen en Bandana's die goed helpen tegen zweet en stof. Martijn Van Keeken, Sales Manager Carhartt Benelux: “Als trotse partner van Stiho wensen wij alle hardwerkende collega’s veel succes bij de bouwreis naar Nepal. Een fantastisch initiatief waarbij geven en samenwerken centraal staat, Carhartt support dit van harte!”
Naar CarharttRehamij
Rehamij heeft luchtige T-shirts en polo's verzorgd voor de deelnemers. Zo gaan de bouwers straks ook uiterlijk als één team aan de slag. Lars de Jong, Sales Manager Rehamij: “Geweldig dat het bouwteam zich inzet voor de gezinnen in Nepal. Wij wensen het bouwteam een veilig verblijf toe.”
Naar RehamijPerma
Perma heeft stevige caps geschonken en bedrukt. Die zullen ze straks in de warmte van Nepal heel goed kunnen gebruiken. Karin Hölscher van Perma: “Wij steunen deze actie, omdat ieder mens recht heeft op een veilig en goed huis!”
Naar PermaBahco
Dit jaar sponsort Bahco een mooie multitool uit eigen collectie zodat onze deelnemers elk klein probleem kan oplossen.
Bahco is al jaren leverancier van Stiho en heeft de kans gegrepen om dit jaar onze bouwreis te steunen.
Naar Bahco

Meer lezen over de Bouwreis

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen