Contact
Sluiten

De Stiho Groep en bouwcenter Filippo bundelen hun krachten

Nieuwegein, 22 juli 2019


Met veel genoegen kondigen wij aan dat De Stiho Groep en Bouwcenter Filippo (Ermelo) de krachten bundelen. De Stiho Groep zal de activiteiten van Bouwcenter Filippo overnemen. De overdracht behelst zes bouwmaterialengroothandels in Ermelo, Amersfoort, Nijkerk, Barneveld, Veenendaal en Deventer, alsmede vier showrooms voor keukens, badkamers en tegels in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen.

De activiteiten worden binnen De Stiho Groep voortgezet en krijgen een belangrijke plek in de organisatie. Beide groothandels zijn aangesloten bij inkoopcombinatie Veris Bouwmaterialengroep.

De oprichtersfamilie Filippo brengt met deze stap haar 6 vestigingen, 4 showrooms en de ca. 120 medewerkers onder bij een solide en ondernemend familiebedrijf. De Stiho Groep is verheugd met deze versterking van het netwerk en de extra expertise in keukens, sanitair en tegels.

De aandelenoverdracht is gepland in het najaar, na het verkrijgen van alle benodigde goedkeuringen. Voor nadere informatie kunt u terecht bij ondergetekenden.

Namens Bouwcenter Filippo, Cees Filippo (cees@filippo.nl)
Namens De Stiho Groep, Marco Harkes (mharkes@destihogroep.nl)

Bekijk persbericht in PDF

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen